FORGOT YOUR DETAILS?

Despre noi

Euromedica INC Group

EUROMEDICA INC GROUP S.R.L. a fost fondata in anul 1992 cu capital integral romanesc privat si a inregistrat o dezvoltare semnificativa, devenind una dintre cele mai importante companii de profil din Romania.

Compania detine in portofoliul sau produse pentru dezinfectie, echipamente si service pentru echipamente, instrumentar medical si se adreseaza principalilor actori din domeniul medical (spitale, clinici, laboratoare, cabinete de stomatologie, cabinete medicale individuale, etc). In egala masura, domeniul nostru de interes este reprezentat si de clientii din alte sectoare de activitate, precum centre de infrumusetare, unitati de invatamant, restaurante si hoteluri sau consumatori individuali.

Scopul nostru este de a furniza produse de un inalt nivel calitativ, ce respecta cele mai inalte standarde (certificate ISO 14001:2004, ISO 9001:2008, ISO 18001:2008).

In acest sens, ne bazam pe un parteneriat extern solid, ce implica colaborarea cu firme de top de pe piata internationala de profil.

TOP